Tietoa yrityksestä

EN-Apuvälineet on toiminut jo yli 15 vuoden ajan esteettömyyden ja hoitotyön ergonomian parissa. Toimitamme nopeasti ja kustannustehokkaasti esteettömiä, kierrätettäviä, turvallisia ja CE-hyväksyttyjä asumisen, elämisen ja hoitotyön apuvälineitä.

Tuoteperheeseemme kuuluvat mm.

  • hoitotyön ergonomiset apuvälineet
  • lasten ja nuorten apuvälineet
  • rampit
  • henkilönostimet
  • tukikahvat ja -kaiteet
  • wc- ja kylpytilojen apuvälineet
  • pyörät, rattaat ja kelkat
  • apuvälinesuojat.

Mobi-suihkuvaunut

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, kuntien vammais- ja vanhuspalvelut, hoivakodit, terapiayksiköt, potilashotellit, sairaalat, sairaanhoitopiirit, arkkitehtitoimistot, taloyhtiöt ja vakuutusyhtiöt.

roth mobeli -pikakahvatflexstep compact -hissiporras

Ergonomia on yhteinen etu!

Organisaatioissa metsästetään kuumeisesti tehokkuutta ja taloudellisuutta. Onneksi meillä on hyviä esimerkkejä yrityksistä ja organisaatioista, joissa ymmärretään hoitohenkilöstön hyvinvoinnin ja työn ergonomian merkitys tuloksellisen toiminnan osa-alueena. Ergonomisia hoitotyön apuvälineitä käyttämällä ennaltaehkäistään mm. selkävammoja ja sitä kautta pitkiä sairauslomia. Ja tällä taas on suora yhteys asiakkaan hoitokokemukseen ja henkilöstön työviihtyvyyteen. Nykyaikaisia apuvälineitä henkilöstölleen hankkiva organisaatio osoittaa arvostavansa niin asiakkaitaan kuin omia ammattilaisiaan!

Esteettömyys

Esteettömyyttä korostetaan nykyään uudis- ja korjausrakentamisessa – hyvä niin. Yhtälailla kodin muutostöissä kuin julkiskiinteistöjen rakennus- ja kunnostusprojekteissa ymmärretään esteettömyyden tarjoamat mahdollisuudet.

Helposti ajatellaan, että esteettömyys koskee vain pyörätuolilla liikkuvia tai ikäihmisiä. Todellisuudessa esim. sisäänkäynnin muuttaminen esteettömäksi helpottaa muidenkin kuin liikuntarajoitteisten arkea. Perheet pienten lasten ja lastenvaunujen kanssa, onnettomuuksista kuntoutuvat henkilöt, lievästi näkövammaiset henkilöt ja tavarantoimittajat ovat esimerkkejä käyttäjäryhmistä, jotka varmasti osaavat arvostaa tehtyjä muutoksia. On paljon turvallisempaa liikkua rampilla kuin portaissa, varsinkin talvella.

Kierrätys

Kierrätys ymmärretään monesti siten, että elinkaarensa lopussa oleva tuote sulatetaan ja syntyneestä aineesta valmistetaan uusi tuote. Meille kierrätys tarkoittaa sitä, että kerran paikoilleen asennettu tuote voidaan siirtää uuteen kohteeseen, mikäli tarvetta alkuperäisessä kohteessa ei enää ole tai käyttäjä esimerkiksi muuttaa toiseen asuntoon.

Trident-elementtirampit ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka yksittäinen ramppi voidaan kierrättää useammassakin kohteessa ilman, että sen käyttöominaisuudet yhtään heikkenevät. Elementeistä on helppo koota erimallisia ramppeja, joita sitten voidaan uudelleen käyttää itsenäisesti tai osana suurempaa kokonaisuutta. Järkevä vaihtoehto verrattuna käyttämättömiksi jääviin perinteisiin puu- ja vaneriramppeihin, jotka ovat kaatopaikkatavaraa – ja kyllästetty puu ongelmajätettä!

Aiomme ottaa kantaa ja herättää keskustelua apuvälineisiin liittyvissä kysymyksissä tällä sivustolla.

EN-Apuvälineet
Sillankorvankatu 25
05810 Hyvinkää
p. 019 469 312
f. 019 469 311
info@en-apuvälineet.fi